ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚοπή Βασιλόπιτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία του Μητροπολίτη Κοσμά

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία του Μητροπολίτη Κοσμά

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία του Μητροπολίτη Κοσμά

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κων/νου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας στο  Σχολείο μας με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κοσμά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο γονέων, αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές για την πρόσκληση και την ευκαιρία που του δόθηκε να επικοινωνήσει μαζί τους και να δώσει την ευλογία του και τις ευχές για το νέο έτος.

Ευχήθηκε στα παιδιά υγεία, χαρά και καλή πρόοδο και στάθηκε σε δυο σημεία και ευχές. Πρώτον να αξιοποιούν πάντα το χρόνο τους και να αντλούν καθημερινά τη γνώση που τους προσφέρεται στο Σχολείο, με επιμέλεια και τάξη και δεύτερον να πλησιάσουν περισσότερο στο Χριστό που είναι το Φως που γεμίζει εσωτερικά τον άνθρωπο, μιμούμενοι τον Άγιο Βασίλειο που συνδύασε την γνώση των επιστημών με την αγιασμένη ζωή.

Ο Διευθυντής του Σχολέιου και   το ΔΣ  του Συλλόγου Γονέων ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του και ευχήθηκαν με τη σειρά τους στους εκπ/κούς και τα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο στα μαθήματά τους.

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κόβει την πίτα του και βραβεύει τους επιτυχόντες στο Πολυτεχνείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr