ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚοπή πίτας των υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου

Κοπή πίτας των υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου

Κοπή πίτας των υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου

Δύο μέρες άδεια σε πέντε τυχερούς

Κοπή πίτας των υπαλλήλων
του δήμου Αγρινίου

Γ. Παπαναστασίου: «Όπως είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος, θα είμαι και ένας πολύ δίκαιος δήμαρχος»

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας των υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου και των νομικών του προσώπων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ενώ εκτός από τους υπαλλήλους του δήμου στην αίθουσα της εκδήλωσης παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης και του νομού.

Έπειτα από την τελετουργία ο Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς, ευχήθηκε στους υπαλλήλους για το νέο χρόνο και αναφέρθηκε σε αυτά που βοηθούν τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος με το πέρασμα του χρόνου, αποκτώντας αρετές που «ξεριζώνουν από μέσα του τα πάθη και τις αδυναμίες» όπως ανέφερε. Επίσης υπογράμμισε ότι με το νέο χρόνο ο άνθρωπος πρέπει να καλλιεργήσει αυτές τις αρετές, να ανέβει ψηλότερα και να έρθει κοντά στο Χριστό, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας από το δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος ανέφερε πως στα κομμάτια που μοιράστηκαν στους υπαλλήλους του δήμου υπήρχαν πέντε φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δύο μέρες άδεια για τους τυχερούς που θα τα έβρισκαν.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο κ. Παπαναστασίου μίλησε και αυτός με τη σειρά του στον κόσμο που βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αν και δεν είμαι πολύ έμπειρος σε αυτά, είθισται ο δήμαρχος να λέει δύο πράγματα σε τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά θα μου επιτρέψετε να μη κάνω αυτό που συνηθίζεται να γίνεται.

Εμείς αναλάβαμε ως δημοτική αρχή τους τελευταίους τέσσερις μήνες και νομίζω πετύχαμε το σημαντικότερο. Ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, πάνω στην οποία θα στηριχτεί η προσπάθειά μας για υλοποίηση του προγράμματος που θέσαμε για το δήμο Αγρινίου. Ένα δήμο λειτουργικό, όμορφο και ανθρώπινο, που θα παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες».

Μέσα σε αυτό το αντίξοο απ΄ όλες τις απόψεις τετράμηνο με χρέη και άλλες βασικές ελλείψεις, καταφέραμε να είμαστε λειτουργικοί και να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πολιτών.

Η νέα Δημοτική Αρχή άνοιξε μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους γιατί η συνεισφορά των εργαζομένων είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των δημοτών.

Το 2015 πρέπει να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, να γίνουμε αποτελεσματικότεροι και κυρίως να δημιουργήσουμε αναπτυξιακές ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας.

Σχεδιάζουμε αρκετά έργα. Εξάλλου έχουμε μία πενταετία μπροστά μας και θα διοικήσουμε με διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις, με δικαιοσύνη απέναντι σε όλους. Όπως είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος, θα είμαι και ένας πολύ δίκαιος δήμαρχος και το γραφείο μου είναι ανοιχτό σε όλους.

Η επόμενη πενταετία λοιπόν χρειάζεται σχέδιο και όλα αυτά θα τα πετύχουμε μαζί. Μέσα από τη συνεργασία μας στην οποία βασίζομαι».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ