ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαH κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β) (εικόνες)

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β) (εικόνες)

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β) (εικόνες)

Με τη συμμετοχή στελεχών, συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β), την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο χώρο εστίασης «AquaTerra».

Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης, καθώς και παικτών της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός στην εκδήλωση, καθώς ανέφερε, ότι οι δύο οργανισμοί εμφορούνται διαχρονικά από κοινές αξίες, στοιχείο που αποτελεί τον κοινό τόπο στο οποίο εδράζεται η άψογή τους συνεργασία.

Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, που εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Φ. Κωστούλα, Γ. Μπελεβώνη. Θ. Σπύρου, Γ. Σωτηρόπουλο, Χ. Στούμπο, Δ. Σύρρο και Μ. Μαρκόφσκι παρέδωσε στην εταιρεία – χορηγό της ομάδας δια χειρός του προπονητή Γ. Πετράκη και των ποδοσφαιριστών της Μ. Μπακάκη και Μ. Οικονόμου, μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και το λογότυπο της Α4Β.

Η Τεχνική Εταιρεία Α.R.T. 4 BUILDINGS αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την άκρως επιτυχημένη κοινή πορεία τους, καθώς και τη μεγάλη οικογένεια της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός.

photos by Στέφανος Κατσιπάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ