ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

Για χαμένες ευκαιρίες που έγιναν νέες υποσχέσεις, μιλά ο Απόστολος Κατσιφάρας σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Υποδομών Γ. Καραγιάννη και τον Περιφερειάρχη Νεκτ. Φαρμάκη στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Μεσολόγγι για τις υποδομές στη Δυτική Ελλάδα.

«Η κυβερνητική φιέστα για την πορεία των έργων στο Μεσολόγγι έλαβε τέλος. Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη!

Ο Υφυπουργός κ. Καραγιάννης και ο κ. Φαρμάκης αυτοδιαψεύδονται! Τρία χρόνια, δυστυχώς, η Αιτωλοακαρνανία μετρά χαμένες ευκαιρίες και χθες στην ημερίδα οι χαμένες ευκαιρίες έγιναν νέες υποσχέσεις.

Όλα για τις προεκλογικές ανάγκες της Κυβέρνησης» αναφέρει ο Απ. Κατσιφάρας και προσθέτει επικεντρώνοντας στο Νεκτ. Φαρμάκη: «βολεύτηκε στα έτοιμα που βρήκε και ήταν πολλά.

Παγιδεύτηκε στην οικειοποίηση των έργων καθυστερώντας το χρόνο υλοποίησής τους.

Εναπόθεσε τις ελπίδες της στη κυβερνητική στήριξη που δεν ήλθε ποτέ στην πράξη παρά μόνο στα λόγια. Σήμερα όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν και το χειρότερο και προκλητικό είναι ότι προσπαθούν τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες να τις παρουσιάζουν ως νέες υποσχέσεις».

Επί της ουσίας όμως ο Απ. Κατσιφάρας μάλλον με τα παραπάνω απαντά σε όσα είπε ο Νεκτ. Φαρμάκης κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

«Οι χαμένες ευκαιρίες της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 αποτυπώνονται στις στατιστικές του 2019.

Απορροφήσεις κάτω από το 15% ένα χρόνο πριν την ονομαστική λήξη της προγραμματικής περιόδου» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι είναι οξύμωρο η δική του περιφερειακή Αρχή να κατηγορείται έχοντας κάνει το 15% 56% απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: Ο… σταυρωμένος κάδος στα γηπεδάκια κορυφή του παγόβουνου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ