ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚοντοζαμάνης: Παρελθόν από τη Δευτέρα ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου – Ειδικό κλιμάκιο στη μονάδα (video)

Κοντοζαμάνης: Παρελθόν από τη Δευτέρα ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου – Ειδικό κλιμάκιο στη μονάδα (video)

Κοντοζαμάνης: Παρελθόν από τη Δευτέρα ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου – Ειδικό κλιμάκιο στη μονάδα (video)

Παρελθόν θα αποτελεί από τη Δευτέρα  για το Νοσοκομείο Αγρινίου ο διοικητής Ανδρέας Τσώλης καθώς, ακόμα και στην περίπτωση που δεν παραιτηθεί όπως του ζητήθηκε, η απόφαση για παύση των καθηκόντων του είναι ειλημμένη,  όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης που επισκέφθηκε την Πάτρα.

Επίσης ο κ. Κοντοζαμάνης ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία θα βρεθεί στη νοσηλευτική μονάδα έτσι ώστε να αξιολογηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ. “Το νοσοκομείο πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή. Είναι απόφασή μας να υπάρξει αλλαγή…” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Πρέπει να υπάρξει μια επανεκκίνηση από το Νοσοκομείο Αγρινίου. Να μη σπέρνουμε τον πανικό  στον κόσμο. Οι συμπολίτες μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς ότι όλες οι Μονάδες του Εθνικού Συστήματος Υγείας παρέχουν επαρκείς υπηρεσίες Υγείας”, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Δείτε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας: 

Γιατί δεν απαντά ο Διευθυντής της ΜΕΘ στις καταγγελίες;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr