ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚωνσταντής και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες για πρώτη φορά

Κωνσταντής και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες για πρώτη φορά

Κωνσταντής και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες για πρώτη φορά

Στις Άγριες Μέλισσες έρχονται αναπάντεχες κόντρες και απροσδόκητες συμμαχίες.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες φέρνουν μαζί τους αναπάντεχες κόντρες, απροσδόκητες συμμαχίες, δολοφονικές επιθέσεις αλλά και συγκινητικά ανταμώματα. Ανάμεσα σε άλλα, ο Κωνσταντής πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του και βοηθάει την Ελένη.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η επιστροφή της Ελένης στο χωριό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια των Σεβαστών. Ο φόβος του Σέργιου απέναντι στη θεία του, φέρνει τον Νικηφόρο αντιμέτωπο με το δίλημμα: θα δεχτεί να έχει επαφές ο γιος του με την Ελένη ή όχι; Γνωρίζει βέβαια πως αν αρνηθεί, θα έρθει οριστική ρήξη με την Ασημίνα.

Από την άλλη, ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πάρει ξανά την εξουσία με κάθε τρόπο στις Άγριες Μέλισσες, ενώ απογοητεύεται από τη στάση του Νικηφόρου μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, δέχεται ακόμα ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο Δούκας κάνει επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτή τη φορά βρίσκει απέναντί του τον Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει για πρώτη φορά να μην βοηθήσει στα σχέδια του Δούκα προκαλώντας την οργή του πατέρα του, καθώς μέχρι τώρα ο ίδιος ήταν ο μόνος που ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Τώρα θα τον δούμε να πηγαίνει κόντρα στον Δούκα, ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δομνα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Τι θα ακολουθήσει, άραγε, στις Άγριες Μέλισσες;

Πηγή:newsit.gr

Το Twitter τρόλαρε τη σύλληψη της Δρόσως στις «Αγριες Μέλισσες» -«Κυρ αστυνόμε δεν το ‘κανα εγώ»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr