ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: Θα δώσουμε μάχη με τη Δημοτική Αρχή για το δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: Θα δώσουμε μάχη με τη Δημοτική Αρχή για το δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: Θα δώσουμε μάχη με τη Δημοτική Αρχή για το δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου

Στη «Σ» μίλησε ενόψει των δημοτικών εκλογών ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, του συνδυασμού «Αγρίνιο, Νέα Αρχή, τόπος να ζεις» Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους συντάσσεται με το Γ. Παπαναστασίου στην επικείμενη εκλογή μάχη κάνει έναν μίνι απολογισμό για τις παρεμβάσεις του Δήμου Αγρινίου τα προηγούμενα χρόνια στην Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων από την οποία προέρχεται ο ίδιος και θέτει τους στόχους για τα επόμενα χρόνια εστιάζοντας στο δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης προτείνει «τα Παρακαμπύλια σιγά – σιγά να αποκτήσουν τη δική τους θέση στον τουριστικό χάρτη, προχωρώντας στη δημιουργία κοινοτικών ξενώνων σε κτίρια του Δήμου, που πλέον δεν χρησιμοποιούνται, όπως τα πρώην δημοτικά σχολεία, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες των χωριών μας να μπορούν να φιλοξενηθούν στον απαράμιλλης ομορφιάς τόπο μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: Θα δώσουμε μάχη με τη Δημοτική Αρχή για το δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου
Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης

Ερ: Τι είναι αυτό που σας ώθησε να είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου;

Απ: Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και την ευκαιρία που μου δίνετε να παρουσιάσω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικού Συμβούλους στις επικείμενες εκλογές.

Το να εκπροσωπείς τον τόπο σου στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα. Δε θα μπορούσα να αρνηθώ την εκ νέου πρόταση του Δημάρχου μας, κ. Παπαναστασίου, να είμαι ξανά υποψήφιος στο πλευρό του. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα. Η προσέγγιση του κ. Παπαναστασίου ήταν ανθρωποκεντρική και οι συζητήσεις μας πάνω σε διάφορα θέματα ήταν ουσιαστικές, όπως το επιθυμούσα άλλωστε. Ο κ. Παπαναστασίου έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του  ότι διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου μας.

Ερ: Προέρχεστε από τη δημοτική ενότητα Παρακαμπυλίων, που ως ορεινή περιοχή έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και προβλήματα. Η δημοτική αρχή μέχρι τώρα δέχεται κριτική για την παρεμβατικότητά της στα προβλήματα των κοινοτήτων. Από την πλευρά σας τι κρίνετε θετικό στις δράσεις της δημοτικής αρχής για την περιοχή;

Απ: Πράγματι, η Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων στην οποία και είμαι υποψήφιος, είναι μια περιοχή πραγματικά απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με αρκετά προβλήματα τα οποία και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η τωρινή Δημοτική Αρχή όποτε καλέστηκε να παρέμβει για κάποιο έκτακτο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια το αντιμετώπισε αποτελεσματικά. Στις περισσότερες κοινότητες, εσωτερικά, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά έργα ασφαλτοστρώσεων, παρεμβάσεις στην ύδρευση λύνοντας χρόνια προβλήματα αρκετών χωριών, ενώ και στο κομμάτι του πολιτισμού η τωρινή Δημοτική Αρχή σε όλα τα χρόνια της θητείας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται, ώστε να κρατηθεί ψηλά το πολιτιστικό υπόβαθρο της περιοχής μας. Θα πρέπει, βέβαια, να γίνουν ακόμη πολλά περισσότερα, ώστε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι σε αρκετούς τομείς και κυρίως σε αυτό των υποδομών.

Ερ: Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν, εφόσον ο συνδυασμός σας εκλεγεί ξανά στη διοίκηση του Δήμου, για την περιοχή των Παρακαμπυλίων;

Απ: Τη νέα πενταετία απαιτείται ισχυρή φωνή, ώστε να διεκδικήσουμε όλα εκείνα τα μικρά ή τα μεγάλα που θα βοηθήσουν τα χωριά της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων να κάνουν το άλμα προς την αναγέννηση τους. Θα δώσουμε μάχη, μαζί με τη Δημοτική Αρχή και με τους κατοίκους της περιοχής, ώστε να μπει επιτέλους στις ράγες της υλοποίησης η Ε.Ο. Αγρινίου- Καρπενησίου, ένα έργο που θα προσφέρει ασφάλεια και θα δώσει ώθηση ανάπτυξης στην περιοχή.

Προσωπικά, θα εστιάσω την προσοχή μου στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων των χωριών μας και αυτό θα γίνει μέσω στοχευμένων δράσεων, όπως η σταδιακή αναβάθμιση του φωτισμού σε κάθε χωριό ξεχωριστά με νέα φωτιστικά σώματα led, στο συχνό καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης, στον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων δυο φορές το χρόνο , στην άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων και στον σχεδιασμό ενός προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτήτων και του κάθε πολιτιστικού συλλόγου ξεχωριστά, υπό την αιγίδα των αρμόδιων υπηρεσιών πολιτισμού τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας, που θα βελτιώσουν το πολιτιστικό υπόβαθρο της περιοχής μας, τοποθετώντας το στη θέση που του αρμόζει.

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: Θα δώσουμε μάχη με τη Δημοτική Αρχή για το δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου

35χρονη πρότεινε σε 85χρονο να συνευρεθούν ερωτικά – Του επιτέθηκε όταν της αρνήθηκε

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ