ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚωνσταντίνος Σαράκης: Το μήνυμα για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Κωνσταντίνος Σαράκης: Το μήνυμα για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Κωνσταντίνος Σαράκης: Το μήνυμα για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Φίλες και φίλοι,

Επιτρέψτε μου για αρχή να συστηθώ για όσους δεν με γνωρίζετε, ονομάζομαι Σαράκης Κωνσταντίνος και έλκω την καταγωγή μου από το Αγρίνιο όπου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης και διαμένω επίσης.

Ήμουν πάντα παρών στην πρώτη γραμμή, υπερασπιζόμενος τις αρχές και τα ιδανικά της μεγάλης και φιλελεύθερης παράταξης μας, ξεκινώντας από την  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εν συνεχεία στην ΟΝ.ΝΕΔ. και καταλήγοντας στην Νέα Δημοκρατία.

Από τον συνεχή αυτό αγώνα μου, άλλες φορές ως οργανωμένο μέλος της παράταξής μας και άλλοτε ως απλός στρατιώτης αυτής κύριο μέλημα μου είναι να μάχομαι ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς  και να μεταλαμπαδεύουμε τις ιδέες και τα ιδανικά μας στην νέα γενιά.

Έτσι και σήμερα κατόπιν ώριμης σκέψεις, με πνεύμα ενωτικό και με διάθεση συνεργασίας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας, στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Η υποψηφιότητα μου δεν έχει ως αυτοσκοπό μια υψηλή κομματική θέση, ούτε καθοδηγείται από προσωπικές φιλοδοξίες.

Σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι μία ενωμένη, δραστήρια και ενεργή ΔΕΕΠ. Ένα ζωντανό κύτταρο παραγωγής πολιτικής, που σε συνεργασία πάντα με της κατά τόπους ΔΗΜ.ΤΟ να έχει ξεκάθαρη θέση και άποψη για τα τοπικά προβλήματα καθώς την επίλυσή τους.

Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους και τα μέλη αυτής της μεγάλης παράταξης να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους  της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές, διότι με την ψήφο μας δυναμώνουμε το κόμμα μας, την πατρίδα μας και τον πρωθυπουργό μας Κυριακό Μητσοτάκη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Σαράκης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος για την Προεδρία ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας

Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ο Σάκης Αρναούτογλου χτυπά «καμπανάκι» (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr