Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Η έκπληξη από τον πατέρα του στον αέρα του Alpha – “Δεν μου είπε ότι θα το κάνει αυτό”

Καλεσμένοι στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωινό της Τρίτης (19/3) ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο…

margaritis-1

Καλεσμένοι στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωινό της Τρίτης (19/3) ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το μουσικό show του Alpha, ενώ ο τραγουδιστής δέχθηκε και μία έκπληξη στον αέρα από τον πατέρα του και επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Μαργαρίτη.

«Είναι η τέταρτη χρονιά επαγγελματικά. Ήμασταν με τον πατέρα μου και τη Χριστίνα Μαραγκόζη στις «Γραμμές» και αμέσως μετά ήρθε το J2US», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

«Πάντα ήμουν γύρω από τη μουσική, γύρω από τα καλλιτεχνικά γενικότερα. Ίσως είχα μία άρνηση, μία αντίσταση να το παραδεχθώ στον εαυτό μου το επαγγελματικό θέμα του τραγουδιού αλλά με παρακίνησε και πάρα πολύ ο πατέρας μου. Το ήθελε πολύ και είναι πάντα δίπλα μου», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο νεαρός ερμηνευτής.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Μαργαρίτης θέλησε να κάνει μία τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη στον αέρα του Alpha, μιλώντας για τον γιο του και την επιλογή του να ακολουθήσει τα δικά του επαγγελματικά βήματα.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που το σχολείο μου ήταν το πεζοδρόμιο. Τα σημερινά παιδιά είναι μορφωμένα και είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας», είπε αρχικά ο σπουδαίος ερμηνευτής, αποκαλύπτοντας ότι δεν γνώριζε πως ο γιος του επρόκειτο να συμμετάσχει στο J2US.

«Τον Κωνσταντίνο τον έχω ήδη τρία-τέσσερα χρόνια δίπλα μου, οπότε δεν μου έκανε και τόση εντύπωση που τον είδα στην τηλεόραση. Τον ζητάνε εδώ και χρόνια αλλά του έλεγα να περιμένει, για να το κάνει την κατάλληλη στιγμή. Τις συμβουλές που του δίνω δεν μπορώ να τις πω δημόσια», παραδέχεται ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Πηγή: zappit.gr