ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣπύρος Κωνσταντάρας για “σκηνοθετημένη” ληστεία: “Η κοινωνία αντιμετωπίζει περιπαικτικά τη γυναίκα από το 2019” (ηχητικό)

Σπύρος Κωνσταντάρας για “σκηνοθετημένη” ληστεία: “Η κοινωνία αντιμετωπίζει περιπαικτικά τη γυναίκα από το 2019” (ηχητικό)

Σπύρος Κωνσταντάρας για “σκηνοθετημένη” ληστεία:  “Η κοινωνία αντιμετωπίζει περιπαικτικά τη γυναίκα από το 2019” (ηχητικό)

Ο Σπύρος Κωνσταντάρας που μίλησε στον “Δυτικά Fm” για ζητήματα του Θέρμου του οποίου είναι δήμαρχος, αναφέρθηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου και στην υπόθεση της φερόμενης ως “σκηνοθετημένης” ληστείας με στόχο να αποφευχθεί η τέλεση γάμου στο Αγρίνιο.

Ο κ. Κωνσταντάρας, πληρεξούσιος της γυναίκας που κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της ότι οι ισχυρισμοί του περί επίθεσης που δέχθηκε από ληστές ήταν αποκύημα της φαντασίας του, ρωτήθηκε από τη Δήμητρα Λαοπόδη γιατί να κάνει κάποιος κάτι τόσο ανόητο αν ήθελε να αποφύγει τη δέσμευση. «Τα σενάρια τα ανόητα άνθρωποι τα σχεδιάζουν και τα εκτελούν» σχολίασε ο δικηγόρος.

Είπε ακόμα ότι του είναι πολύ δυσάρεστο να αναλαμβάνει το χειρισμό μιας τέτοιας υπόθεσης σημειώνοντας ότι η εντολέας πραγματικά έχει πικραθεί από τις εξελίξεις. “Έχει ζητήματα εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς” είπε ο κ. Κωνσταντάρας, σχολιάζοντας ότι “η κοινωνία από 2019 την αντιμετωπίζει περιπαικτικά”. Το γεγονός ότι το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα και μάλιστα όχι με δική της ευθύνη, όπως είπε, την κάνει να αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

«Να ξέρετε ότι δεν έκανε καμία δήλωση η ίδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τις πιέσεις τις οποίες δέχθηκα και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικά κανάλια ακόμη και με αλλοιωμένη φωνή. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο”, σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος για ψευδορκία ισχυρίζεται ότι όντως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γι΄αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο κ. Κωνσταντάρας επικαλούμενος το τεκμήριο της αθωωότητας σχολίασε ότι η μόνη αρμόδια να αποφανθεί για την ενοχή του ή μη, είναι η Δικαιοσύνη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 22ο λεπτό και έπειτα:

5ος λαϊκός αγώνας δρόμου Κατούνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ