ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΚωνωπίνα: Λαϊκό – Δημοτικό ξεφάντωμα την Κυριακή 13 Αυγούστου

Κωνωπίνα: Λαϊκό – Δημοτικό ξεφάντωμα την Κυριακή 13 Αυγούστου

Κωνωπίνα: Λαϊκό – Δημοτικό ξεφάντωμα την Κυριακή 13 Αυγούστου

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 22:30 το βράδυ στην Κωνωπίνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα πραγματοποιηθεί Λαϊκό- Δημοτική βραδιά για όλους και για όλες με την ορχήστρα του Βασίλη Κονίδα!!

Η ανακοίνωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας:

Άλλη μια Λαϊκό- Δημοτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 22:30 στην Κωνωπίνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η μουσική παρέα του μαέστρου Βασίλη Κονίδα που απογείωσε φέτος το κέφι στην Βόνιτσα και ετοιμάζεται να το απογειώσει στην Βαρκαρόλα της Παλαίρου θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με περισσότερο ένταση από κάθε άλλη φορά με έντεχνα, λαϊκά και δημοτικά τραγούδια στην Κωνωπίνα.

Το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα (πλήκτρα και σαξόφωνο) με την Ειρήνη Κορίνα Βρακατσέλη (σε γνωστά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια) , τον Δημήτρη Σακαλή (στο Δημοτικό Τραγούδι) , τον Απόστολο Λαμπρόπουλο (στο μπουζούκι και στο τραγούδι)  και τον Άγγελο Σταθόπουλο (στο κλαρίνο) θα μας χαρίσει μουσικές στιγμές.

Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει στις 22:30 στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κωνώπινας (δίπλα από την Πλατεία Κωνωπίνας)  με είσοδο ελεύθερη.
Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού των πόλεων και των χωριών του Δήμου με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η μουσική βραδιά είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας

 

Βόνιτσα: Στις 18 Αυγούστου η παράσταση “Απόψε κάνω μπαμ”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ