ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚόνισκα Θέρμου: Με επιτυχία η γιορτή τσίπουρου και κάστανου (εικόνες)

Κόνισκα Θέρμου: Με επιτυχία η γιορτή τσίπουρου και κάστανου (εικόνες)

Κόνισκα Θέρμου: Με επιτυχία η γιορτή τσίπουρου και κάστανου  (εικόνες)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου στην Κόνισκα Θέρμου η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου και κάστανου. 

Μια γιορτή που, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας σε ανάρτησή του,  έχει καταστεί θεσμός για την Κόνισκα και την περιοχή, έχει τύχει ευρύτερης αναγνώρισης και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σ΄ αυτό το ορεινό χωριό.

“Πρόκειται για μία από τις σημαντικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Δήμου Θέρμου κι αυτό κυρίως γιατί είναι συνυφασμένη με την παράδοση και με την παλιότερη παραγωγική δραστηριότητα της ορεινής αυτής περιοχής. Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, στον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας Κόνισκας και στον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινότητας Κόνισκας, καθώς και σε όλους όσοι προσέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση της γιορτής και φυσικά σε όλους όσοι παραβρέθηκαν σ’ αυτή στηρίζοντάς την με τη συμμετοχή τους. Και του χρόνου όλοι Μαζί!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάρας.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δήμαρχος Θέρμου βλέπει κανείς τη φυσική ομορφιά του ορεινού χωριού, παραδοσιακό εξοπλισμό για την παραγωγή του τσίπουρου αλλά και το χορευτικό τμήμα που έδωσε γιορτινή διάθεση στην εκδήλωση.

Υποχρεωτικά από σήμερα για όλους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, τα ηλεκτρονικά βιβλία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →