Κομβική στροφή

Όταν ένα πρωτάθλημα μπαίνει μόλις στην 4η αγωνιστική είναι σίγουρα νωρίς, όχι όμως πάντα και σίγουρα όχι γι’ αυτό της Γ΄Κατηγορίας που οι αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας φτάνουν μόλις τις 16 για κάθε ομάδα. βάσει κάποιων αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου, θα εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα για τον κάθε όμιλο.
Πρωτίστως στον 3ο όμιλο που το Αρχοντοχώρι υποδέχεται τον πολύ φιλόδοξο Παναμβρακικό Μπούκας, που λόγω του ρεπό της περασμένης αγωνιστικής παρακολούθησε σύσσωμος την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανθρακικόκό (φωτο). Μια νίκη των γηπεδούχων, ή ακόμα και μια ισοπαλία, θα δώσει το μήνυμα πως ο Παναμβρακικός δεν είναι άτρωτος. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν κάνει το ρεπό και στα δύο άλλα ματς γνώρισαν τη νίκη. Το Σπάρτο έχει μάλλον εύκολο έργο απέναντι στη Σκουρτού.
Στον δεύτερο όμιλο περισσότερο θα φανεί η σταθερότητα (ή όχι) του πρωτοπόρου Αγίου Ανδρέα, που υποδέχεται τη Ρίγανη. Επίσης είναι ευκαιρία για τη Σκουτερά να ανακάμψει με φιλοξενούμενη τη Γαβαλού.
Ο Γαλατάς είναι ο «γρίφος» του πρώτου ομίλου. Ξεκίνησε με «αέρα» αλλά αυτό δεν έχει φανεί βαθμολογικά κι αν δεν το αποδείξει υποδεχόμενος τις Παπαδάτες, η συνέχεια μπορεί να γίνει δύσκολη. Το ντέρμπυ του ομίλου διεξάγεται ανάμεσα στο γηπεδούχο Ζευγαράκι των 6 βαθμών και στον πρωτοπόρο Αχελώο Νεοχωρίου των 9 βαθμών, όσους έχει και η Ματαράγκα που καλείται να κάνει το «χρέος» της στη Πεντάλοφο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr