“Κόλαφος” ο Τσουρός για την Μαρίνα Σάττι: “Είναι ντροπιαστικό να βρίζεις βλάχους αυτούς που εκπροσωπείς”

Η φράση που είπε η Μαρίνα Σάττι σε live της στο Instagram (είχατε και στο χωριό σας reggaeton) σε σχέση με το είδος μουσικής που…

tsouros1603

Η φράση που είπε η Μαρίνα Σάττι σε live της στο Instagram (είχατε και στο χωριό σας reggaeton) σε σχέση με το είδος μουσικής που υπάρχει στη συμμετοχή της για την Eurovision σχολιάστηκε από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός αντέδρασε λέγοντας πως είναι ντροπιαστικό να αναφέρεις κάτι τέτοιο -έστω και σαν χιούμορ- τη στιγμή που εκπροσωπείς την Ελλάδα.

«Ακούγοντας αυτήν την έκφραση… είναι κάπως προσβλητικό ή όχι; Χιούμορ μπορεί να είναι, αλλά χιούμορ όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό και βρίζοντας αυτούς που εκπροσωπείς λέγοντάς τους βλάχους επί της ουσίας. Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει είπε επί της ουσίας, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν θεωρείται προσβλητικό; Το εξήγησε γιατί προφανώς κατάλαβε πως δεν ήταν κομψό αυτό που είπε. Και ξαναλέω εκεί που πηγαίνει η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί την Ελλάδα, δεν πηγαίνει ως Μαρίνα Σάττι. Λέει στους Έλληνες ότι είχατε και στο χωριό σας reggaeton. Δεν μιλάμε για το τραγούδι αυτήν τη στιγμή, αλλά για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Πηγή: zappit.gr