Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά έτσι απροκάλυπτα και δημόσια”

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση επέλεξε να κάνε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA. Αφορμή στάθηκαν…

xristidou20

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση επέλεξε να κάνε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA. Αφορμή στάθηκαν προφανώς οι απαράδεκτες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, δίχως ωστόσο να τον κατονομάζει, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τα Μέσα αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Πολλά πράγματα, που πολλοί δεν θα τα πούμε δημόσια, εγώ δεν θα τα πω. Δεν θα πω πάντα όλη την αλήθεια μου γιατί μπορεί αυτή να προσβάλλει, μπορεί να μην είναι για τον δημόσιο λόγο. Αυτό που θα πούμε στο γραφείο και θα συζητήσουμε δεν σημαίνει ότι μπορούμε να βγούμε και να το πούμε σε μια κάμερα. Πολλές φορές, όταν συμβαίνει, με σοκάρει κιόλας».

«Αυτή την εβδομάδα δηλώσεις στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ, τις είδα και λέω «δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να γίνονται έτσι απροκάλυπτα και δημόσια και να μην υπάρχει καμία προστασία». Να λέει ο καθένας ότι θέλει για τον καθένα».

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι αντίδραση θα προκαλέσουμε αλλά τι είναι σωστό, ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, πως θα γίνει τώρα» πρόσθεσε, σε έντονο τόνο, η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» του

Πηγή: zappit.gr