ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεσολογγίου: «Καμία οικογένεια να μη στερηθεί τα βασικά για το πασχαλινό της τραπέζι»

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεσολογγίου: «Καμία οικογένεια να μη στερηθεί τα βασικά για το πασχαλινό της τραπέζι»

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεσολογγίου: «Καμία οικογένεια να μη στερηθεί τα βασικά για το πασχαλινό της τραπέζι»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου  Μεσολογγίου σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απρίλιου 2022 διένειμε είδη διατροφής σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής και με σκοπό να μην υπάρξει καμία οικογένεια που θα στερηθεί των βασικών τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Μέριμνα της δημοτικής αρχής, όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, αποτέλεσε η διάθεση ενός πλήρους γεύματος που θα καλύψει τις ανάγκες του εορτασμού της ημέρας της Αναστάσεως και της Κυριακής του Πάσχα.

Η διανομή έγινε με την πολύτιμη βοήθεια των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των υπηρεσιών Πρόνοιας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου υπό τις υποδείξεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Γεωργίου Σωτηρακόπουλου, ενώ παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος της Δ.Ε Οινιαδών, Γερασιμούλα Γούργαρη – Θεοδωράκη.

Οι δημότες παρέλαβαν με χαρά ότι τους αναλογούσε ενώ ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή και ευχήθηκαν στο προσωπικό.

Αναχώρησε για την Ουκρανία η ανθρωπιστική βοήθεια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr