ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου: 13η συνεχόμενη χρονιά – Εγγραφές και σειρά προτεραιότητας

Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου: 13η συνεχόμενη χρονιά – Εγγραφές και σειρά προτεραιότητας

Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου: 13η συνεχόμενη χρονιά – Εγγραφές και σειρά προτεραιότητας

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κκ Δαμασκηνού  θα συνεχιστεί για 13η συνεχόμενη χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Έπειτα από παράκληση πολλών γονέων οι εθελοντές καθηγητές θα προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά αφιλοκερδώς.Η σχολική επιτροπή του Δήμου Αγρινίου μας παραχώρησε τις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο θα λειτουργήσει και εφέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας και αθλητισμού κ Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Οι εγγραφές για τη φετινή χρονιά θα γίνονται στο γραφείο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου τη Δευτέρα 4, τη Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου  9-12 το πρωί και  6-8 το απόγευμα.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. εκκαθαριστικό χρήσης 2022

2. υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του γονέα / κηδεμόνα στην οποία να δηλώνεται: «ότι για λόγους οικονομικούς αδυνατώ να στείλω το παιδί μου (όνομα, τάξη και κατεύθυνση Λυκείου που θα πάει το παιδί) σε φροντιστήριο. Παρακαλώ να το εγγράψετε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην τάξη…, κατεύθυνση… και στα μαθήματα …»

3. Βεβαίωση από το σχολείο που θα φοιτήσει το έτος 2023- 2024, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη είναι εν ενεργεία μαθητής/μαθήτρια.

Επειδή, ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες θα είναι περιορισμένος, για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λόγω διορισμού πολλών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, απευθύνουμε πρόσκληση και σε όσους καθηγητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο για την περίοδο 2023-2024 και ιδιαιτέρως σε μαθηματικούς, χημικούς, φυσικούς, καθηγητές πληροφορικής και οικονομίας, αλλά και καθηγητές άλλης ειδικότητας που επιθυμούν να προσφέρουν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα: 6973388623 και 6938298085.

Τέλος, επισυνάπτουμε πίνακα με τους επιτυχόντες μαθητές/-τριες που φοίτησαν κατά την προηγούμενη χρονιά στη Γ’ τάξη του Λυκείου στο Κοινωνικό φροντιστήριο και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Είθε, στο ταξίδι της νέας σας φοιτητικής ζωής να έχετε αρωγό τον προστάτη Άγιο του φροντιστηρίου μας, ώστε να διαγράψετέ μια λαμπρή πορεία και θωρακισμένοι με τη γνώση των «ελληνικών γραμμάτων και της παράδοσης» να μπορείτε και εσείς αύριο να κληροδοτήσετε στα παιδιά σας την ελευθερία και το δικαίωμα στη μόρφωση!

Στον Θανάση – Κείμενο του Γιώργου Σολτάτου για τον Θανάση Αλεξάξη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ