ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΗ κοινωνία που κάνει την αγανάκτηση θέαμα και πλιάτσικο

Η κοινωνία που κάνει την αγανάκτηση θέαμα και πλιάτσικο

Η κοινωνία που κάνει την αγανάκτηση θέαμα και πλιάτσικο

Η κοινωνία που κάνει την αγανάκτηση θέαμα και πλιάτσικο

Κατακλύστηκαν τα δίκτυα από την είδηση ότι το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη έγινε πλιάτσικο στο μαγαζί του παιδεραστή και προαγωγού Μίχου! Από τις πορείες δηλαδή και την αλληλεγγύη, περάσαμε στον σφετερισμό των αντιδράσεων από “συνελεύσεις” και στην συνέχεια στους γνωστούς μηδενιστές και πλιατσικολόγους.

Θα πει κάποιος, σε νοιάζει τι θα συμβεί στο μαγαζί ενός παιδεραστή 12χρονου και προαγωγού; Κάθε άλλο, δεν πάει να καεί κιόλας. Όμως αυτή η φυσιολογική και αυθόρμητη απάντηση είναι ανθρώπινη ως αποτέλεσμα θυμικού κι όχι δικαιοσύνης ή όρων μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

Γι’ αυτό όσοι υποκρίνονται ότι επιζητούν θεσμούς ας ξεχωρίσουν από τους άλλους που θέλουν αίμα ή κρεμάνε πανό για “ξύλο και κρέμασμα” όπως π.χ. στα γήπεδα. Θεμιτό κι αυτό αλλά είναι αντεκδίκηση και αυτοδικία, μετά από την πολιτική εκμετάλλευση φυσικά για την ατζέντα του ενός και του άλλου.

Αυτή είναι η κοινωνία των “αγαναχτισμένων” και των “αλληλέγγυων” που από την πολλή αγανάχτηση μπήκαν να πάρουν και κανένα χαρτί υγείας!

Και από κοντά τα περισσότερα ΜΜΕ που για να μαλακώσουν το νέο και να φανούν φιλολαϊκά (για να μην τα λένε “πετσωμένα”) έπαιξαν το θέμα μαζί με κάποιο σημείωμα που άφησε μια μάνα. Όπου ζητά να μην γίνουν δίκες αλλά να παραδοθούν οι κατηγορούμενοι στις μάνες “και ξέρουν αυτές τι να κάνουν”.

Γοητευτικά όλα αυτά και κοντά στο λαϊκό αίσθημα αλλά ας κρατήσουμε μακριά τα παιδιά.

Δεν χρειάζεται ούτε σε πορείες για βιασμούς να τα κουβαλάμε, ούτε να βλέπουν και να διαβάζουν όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έγιναν τελικά θέαμα μέσα σε όλα τα σπίτια. Πως να μην μπουκάρουν οι παραβατικοί για πλιάτσικο στο μαγαζί του βιαστή όταν δεν υπάρχει απόρρητο ούτε καν στην ανάκριση κι όλα “παίζουν” σε κοινή θέα;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Εκείνοι που πάντα αντιδρούσαν στα πάντα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ