ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜε (κοινό) όραμα για το μέλλον

Με (κοινό) όραμα για το μέλλον

Με (κοινό) όραμα για το μέλλον

Kiefer ΤΕΚ, παρουσίασε το επενδυτικό όραμά της στον κολοσσό της ProCredit, εγκαινιάζοντας μια νέα περίοδο στην ιστορία της.

Πρωτογενής παραγωγή, ενέργεια, έρευνα και καινοτομία, υπηρεσίες, μεταποίηση, αγροτικό επιχειρείν. Αυτοί είναι οι πυλώνες στήριξης του νέου οράματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, που, μαζί με τις θυγατρικές και τον Α. Σ. Νεάπολης, παρουσίασε σήμερα το σύνολο των δραστηριοτήτων του, των υπό υλοποίηση επενδύσεων, αλλά και εκείνων που έχουν δρομολογηθεί ή σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια σε εκπροσώπους της ProCredit.

Η παρουσίαση έγινε στο Αγρίνιο, το οποίο και επισκέπτονται αυτές τις ημέρες κεντρικά στελέχη της ProCredit τόσο απ’ την μητρική εταιρεία στη Γερμανία (τα οποία και λόγω των περιοριστικών μέτρων ταξίδεψαν με ειδική άδεια για να μπορέσουν να παραστούν) όσο και από άλλα κράτη της Ε.Ε., σαφώς και από την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής συνάντησης υπήρξε πλήρης και αναλυτική παρουσίαση όλων των δράσεων που αναπτύσσει η Ένωση Αγρινίου, με έμφαση στις επενδύσεις που ήδη χρηματοδοτεί η ProCredit, η οποία και εκδήλωσε ζωηρό ενδιαφέρον ουσιαστικής επέκτασης της συνεργασίας της με την Ένωση και ότι αυτή εκπροσωπεί, αναγνωρίζοντας το τι έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, την άριστη οργάνωση, κυρίως, όμως, εντοπίζοντας τις δυνατότητες που πλέον διανοίγονται, μέσα από μια τέτοια συνεργασία. Η Ένωση Αγρινίου, με τον στρατηγικό της εταίρο στα ενεργειακά έργα

Η ProCredit Bank διαπίστωσε ότι το όραμα της Ένωσης Αγρινίου είναι σύμφωνο με τη δική της φιλοσοφία (Επιχειρηματική Ηθική και Περιβαλλοντικά Πρότυπα), σε θεμέλια διαφάνειας και κοινωνικής υπευθυνότητας. Ο κοινός τόπος υλοποίησης των επενδυτικών πλάνων είναι μεγάλος και επιτρέπει την ανάπτυξη πρωτοβουλιών, που μόνο οφέλη θα έχουν για την τοπική οικονομία συνολικά.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με γεύμα εργασίας και θα συνεχιστεί με επιτόπιες επισκέψεις σε πρότυπες καλλιέργειες, σε μονάδες μεταποίησης, στα εργοστάσια της Ένωσης φυσικά, στην «κοιλάδα του ηλίου», όπου ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο των νέων φωτοβολταϊκών, σε υποκαταστήματα και σε άλλα σημεία δραστηριοποίησης του Συνεταιρισμού.

Δύο σημαντικά έργα αστικών αναπλάσεων στο Αγρίνιο εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr