ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚοινή έκθεση ζωγραφικής των Απ. Χαντζαρά – Λ. Λαζόπουλου στην Πάρο(φωτο)

Κοινή έκθεση ζωγραφικής των Απ. Χαντζαρά – Λ. Λαζόπουλου στην Πάρο(φωτο)

Κοινή έκθεση ζωγραφικής των Απ. Χαντζαρά – Λ. Λαζόπουλου στην Πάρο(φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης των Απόστολου Χαντζαρά – Λάκη Λαζόπουλου στην Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο.

Ήταν η εικαστική πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που εδώ και χρόνια υπηρετεί το θέατρο, μπήκε με πολλή σεμνότητα στον χώρο της ζωγραφικής και έδειξε για πρώτη φορά τις δημιουργίες του. Στο πλευρό του, ο καταξιωμένος ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς (με καταγωγή από το Καινούργιο Αγρινίου)σε μια χρωματική συνύπαρξη που, αν και είχε τίτλο «Μια τυχαία συνάντηση», απέδειξε τελικά ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Απόστολος Χαντζαράς, Γρηγόρης Καπόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος Βαγγέλης Καπόπουλος

 

Οι δύο ζωγράφοι έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια και υποδέχτηκαν τους φιλοτέχνους, που θαύμασαν τα έργα τους και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το εικαστικό «βάπτισμα» του Λάκη Λαζόπουλου. Επί της υποδοχής και όλη η οικογένεια Καποπούλου, οι οικοδεσπότες της Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, ο Βαγγέλης με τη Μαρίνα Καποπούλου, καθώς και ο Γρηγόρης με την αδελφή του Νίκη.

Βαγγέλης Καπόπουλος, Νίκη Καποπούλου, Λάκης Λαζόπουλος

 

Ήταν μια μαγική βραδιά στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, στην οποία παραβρέθηκαν άνθρωποι της κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Κατερίνα Γουλανδρή, Μαρίνα Καποπούλου, Απόστολος Χαντζαράς

πηγή:espressonews.gr

Το κανόνι του Βλοχού και…. ο καπνός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr