ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΚλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάννη Λύτρα στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάννη Λύτρα στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάννη Λύτρα στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Κλιμάκιο της παράταξης “Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο” με επικεφαλής τον Γιάννη Λύτρα, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (30.10.22) επίσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, κατόπιν αιτήματος, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε.

Το κλιμάκιο απαρτιζόμενο από την Ντίνα Κατσαρή, τον Βασίλη Σώζο και τον Νίκο Μπαλαμπάνη, και παρουσία του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενημέρωσαν τα παρόντα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των δημοτικών οργανώσεων για τα περιφερειακά θέματα αλλά και τις θέσεις της παράταξης.

“Μια συνάντηση που είχε να πραγματοποιηθεί από το 2014”, επισημαίνει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ που υπογράφει ο γραμματέας Γιώργος Ζήσιμος και η υπεύθυνη επικοινωνίας Δήμητρα Κατσινούλα.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Αντίρριο έως Γαβρολίμνη την Τρίτη για 12 περίπου ώρες – Άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα Κλόκοβας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ