ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚλιμάκιο Αγρινίου: Χωρίς δυσκολίες πλέον η χορήγηση Κανονικής Άδειας των Στελεχών

Κλιμάκιο Αγρινίου: Χωρίς δυσκολίες πλέον η χορήγηση Κανονικής Άδειας των Στελεχών

Κλιμάκιο Αγρινίου: Χωρίς δυσκολίες πλέον η χορήγηση Κανονικής Άδειας των Στελεχών

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ) ενημερώθηκε από τους συναδέλφους και μέλη της ότι το τελευταίο δίμηνο πραγματοποιήθηκε αλλαγή του τρόπου λειτουργίας στο Κλιμάκιο Φύλαξης Αγρινίου σε ότι αφορά τις 24ωρες βάρδιες που εκτελεί το ένστολο προσωπικό.

Συγκεκριμένα μειώθηκαν οι βάρδιες που εκτελούν μηνιαίως τα στελέχη και συνεπώς επιλύονται τα προβλήματα στην χορήγηση της δικαιούμενης Κανονικής Άδειας ή της αναπλήρωσης, χωρίς να υφίσταται υπέρμετρη αύξηση των ωρών εργασίας.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε αναδειχθεί πολλάκις από το ΔΣ της Ένωσης με κοινοποίηση επιστολών και ενημέρωση των τοπικών Βουλευτών και της ηγεσίας του ΥπΕΘΑ. Ιδιαιτέρως σημαντική όμως ήταν η πραγματοποίηση συνάντησης – ενημέρωσης με τον Δκτή της 116Π.Μ. Σμχο (Ι) Πέτρο Σάσσαρη – Μονάδα που υπάγεται διοικητικά το Κλιμάκιο – και στην οποία συζητήθηκαν τα κύρια προβλήματα και συμφωνήθηκαν οι ενέργειες που μπορεί να γίνουν, με στόχο την επίλυση αυτών (https://espeait.pomens.gr/2-uncategorised/715-116).

Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι άλλο ένα μείζον πρόβλημα βρίσκει την λύση του και μάλιστα μέσω της αγαστής και ουσιώδης συνεργασίας των θεσμικών εκπροσώπων των στρατιωτικών με την Διοίκηση της 116Π.Μ, στην οποία εκφράζουμε τις ευχαριστίες του ΔΣ και των μελών μας. Το έχουμε τονίσει ξανά και το επισημαίνουμε για άλλη μια φορά. Όταν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αποδοχή και κατανόηση μεταξύ εκπροσώπων και Ηγεσίας, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να μην είναι προς όφελος τόσο της Υπηρεσίας, όσο και των στελεχών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος
Χονδρογιάννης Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας
Λεμονιάς Απόστολος

Προσωπικός γιατρός: Ξεκινά σήμερα η εγγραφή των πολιτών – Αναλυτικά η διαδικασία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ