ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚλειστή την ώρα της μεγάλης ανάγκης λέει ο Γ. Βαρεμένος για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Κλειστή την ώρα της μεγάλης ανάγκης λέει ο Γ. Βαρεμένος για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Κλειστή την ώρα της μεγάλης ανάγκης λέει ο Γ. Βαρεμένος για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

Οι προβλέψεις για το κλείσιμο της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν τα έκτακτα περιστατικά αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο, επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή  την αναστολή λειτουργίας της Μονάδας και τις ανάγκες που προέκυψαν έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο.

Στην ανακοίνωση του κ. Βαρεμένου τονίζεται: 

“Ο σοβαρός τραυματισμός τριών νέων παιδιών στην περιφερειακή οδό λίγο πριν το τούνελ, οδήγησε στην διασωλήνωση του ενός και την διακομιδή του κατά τις 10 μ.μ. χθες στην Πάτρα, ενώ το ίδιο δυστυχώς πρόκειται να συμβεί και με το δεύτερο παιδί, ενώ αναζητείται λύση σε Μονάδα σε άλλη πόλη.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την αντιμετώπιση των περιστατικών, αλλά τα δραματικά ερωτήματα εξακολουθούν να αιωρούνται σχετικά με το κλείσιμο της ΜΕΘ στην πιο ακατάλληλη περίοδο. Η θωράκιση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου και η λειτουργία της Μονάδας σε καλύτερη βάση είναι απολύτως απαραίτητες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν μπορεί να κρύβονται για τις ελλείψεις πίσω από αιτιολογίες υπηρεσιακών παραγόντων.

Και στο κάτω-κάτω, για ο,τιδήποτε συμβαίνει σ’ αυτή την χώρα δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι, δηλ. ο Κανένας, και τελικά ούτε κάν ο Χατζηπετρής”.

Φωτογραφία αρχείου: protothema.gr

Δωρίδα: Τραυματίστηκε οδηγός νταλίκας μετά από ανατροπή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr