ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Αθηνών – “Μάχη” των συνεργείων στην Ολυμπία Οδό για να δοθεί το ρεύμα προς Κόρινθο ΦΩΤΟ

Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Αθηνών – “Μάχη” των συνεργείων στην Ολυμπία Οδό για να δοθεί το ρεύμα προς Κόρινθο ΦΩΤΟ

Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Αθηνών – “Μάχη” των συνεργείων στην Ολυμπία Οδό για να δοθεί το ρεύμα προς Κόρινθο ΦΩΤΟ

Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Αθηνών. Με προβλήματα συνεχίζει να διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο της Αχαΐας , μετά τις χθεσινές σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή.

Στην Ολυμπία Οδό το ρεύμα πρός Αθήνα παραμένει κλειστό από χθές το πρωΐ , στό ύψος του Ελαιώνα (λίγο μετά τα διόδια), λόγω μεγάλων όγκων χωμάτων και φερτών υλικών που έπεσαν από το βουνό.

Χθες όλη την ημέρα , αλλά και μέχρι αργά το βράδυ τα συνεργεία έδιναν μάχη για να απομακρύνουν τους όγκους των χωμάτων, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωΐ ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες, με στόχο να δοθεί εντός της ημέρας ο δρόμος σητν κυκλοφορία.

Για την διευκόλυνση των οδηγών έχει γίνει από χθες αμφιδρόμηση του ρεύματος πρς Πάτρα  και μια λωρίδα κυκλοφορίας έχει διατεθεί για την κίνηση των τροχοφόρων προς Αθήνα.

 

Παράλληλα κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός, στην ίδια περιοχή, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι χθες τρεις οδηγοί εγκλωβίστηκαν με τα οχήματά τους όταν όγκοι φερτών υλικών “έφραξαν” τον δρόμο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν.

Το tempo24 βρέθηκε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωΐ στο σημείο καταγράφοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακαιγίδα.

tempo24.news

Σεισμός στην Εύβοια – Παπαζάχος: «Δεν εμπνέει ανησυχία η ισχυρή δόνηση των 5,2 Ρίχτερ»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ