ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚλειστή η καρδιολογική για τρεις μέρες

Κλειστή η καρδιολογική για τρεις μέρες

Συνεχίζονται οι «περιηγήσεις» των ασθενών της Καρδιολογικής από την Κλινική του Αγρινίου σ’ αυτή του Μεσολογγίου και τούμπαλιν

Κλειστή η καρδιολογική 

για τρεις μέρες 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Βλάχο, στο τέλος του μήνα οι μετακινήσεις ασθενών πιθανότατα θα σταματήσουν. Εν αναμονή του επικουρικού γιατρού

Συνεχίζει να παραμένει στην «εντατική» η Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου. Την Παρασκευή και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η Καρδιολογική παρέμεινε κλειστή και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σ’ αυτή του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Βλάχο για τις επόμενες 5 μέρες οι εφημερίες είναι εξασφαλισμένες, αλλά εκκρεμεί το πρόγραμμα, δηλαδή αν θα λειτουργήσει η Καρδιολογική του Αγρινίου ή του Μεσολογγίου, κάτι που αναμένεται να οριστεί σήμερα. Όπως μας δήλωσε ο κ. Βλάχος είναι εν αναμονή του επικουρικού γιατρού, ενώ οι ενέργειες για την επιπλέον στελέχωση με ιατρικό προσωπικό είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Βλάχος, όπως μας δήλωσε, εκτιμά πως στο τέλος του μήνα θα λυθεί το ζήτημα. Ευελπιστούμε συνεπώς να σταματήσουν οι ασθενείς να κάνουν καταναγκαστικό τουρισμό στο πλαίσιο της υγειονομικής πολιτικής και μια το πρόγραμμα της περιήγησης να περιλαμβάνει το νοσοκομείο του Αγρινίου και μία το νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Η κατάσταση αυτή βέβαια, εδώ και πολύ καιρό και η «Σ» δυστυχώς στις 30/12 είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τίτλο «Πρωτοχρονιά στους δρόμους οι καρδιοπαθείς του νοσοκομείου» και δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα συνέβη το μοιραίο με έναν 59χρονο άνδρα.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr