ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚΚΕ για θανάτους λουομένων σε Αστακό και Κάλαμο: “Δεν πάει άλλο” – Τι λέει ο Ν. Παπαναστάσης στον “Δυτικά Fm” (ηχητικό)

ΚΚΕ για θανάτους λουομένων σε Αστακό και Κάλαμο: “Δεν πάει άλλο” – Τι λέει ο Ν. Παπαναστάσης στον “Δυτικά Fm” (ηχητικό)

ΚΚΕ για θανάτους λουομένων σε Αστακό και Κάλαμο: “Δεν πάει άλλο” – Τι λέει ο Ν. Παπαναστάσης στον “Δυτικά Fm” (ηχητικό)

“Τα δύο τραγικά γεγονότα των πνιγμών σε Αστακό και Κάλαμο, επιβεβαιώνουν με οδυνηρό τρόπο την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο νομό, αλλά και την αναλγησία τόσο της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ, και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όσο και της διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ”, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

“Για δεκατρία χρόνια, σειρά κυβερνήσεων αποπεράτωναν το ΚΥ Μύτικα, που εγκαινιάστηκε φέτος, όμως μόνο οι ταμπέλες στις πόρτες και το λιγοστό προσωπικό θυμίζουν δομή υγείας, γιατί οι αίθουσες των ιατρείων δεν έχουν μέσα, ούτε καρέκλες, πόσο μάλλον να υπάρχει ασθενοφόρο.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, Σωματεία εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, για την κατάσταση της  Υγείας και των Νοσοκομείων στο νομό, επιβάλλεται να αγκαλιαστούν από κάθε κάτοικο.

Δεν πάει άλλο! Οι ανάγκες μας μπορούν και πρέπει να ικανοποιηθούν, τώρα. Η υγεία μας θα έπρεπε να είναι αυταπόδεικτη προτεραιότητα και όχι αντικείμενο διεκδίκησης.

Ακούστε τι δήλωσε για το θέμα στον “Δυτικά Fm 92.8” ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Διαμαρτυρία για το σπίτι συνεργάτιδας που ζητήθηκε η κατάσχεση του από δικαστικό κλητήρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ