ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚΚΕ: Οι περιοδείες υποψηφίων και στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία για το επόμενο διάστημα

ΚΚΕ: Οι περιοδείες υποψηφίων και στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία για το επόμενο διάστημα

ΚΚΕ: Οι περιοδείες υποψηφίων και στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία για το επόμενο διάστημα

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών και στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία έχει προγραμματίσει το ΚΚΕ εν όψει των εθνικών εκλογών.

Δείτε το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας.

11:30 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο συσκευαστήριο της «Ένωσης Αγρινίου» στα Καλύβια. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

6:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΕΒΕ Αγρινίου, στο καφέ «Διόσκουροι».

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αρακύνθου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΗ

7:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του φράγματος Καστρακίου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

12:00 μ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Πανεπιστήμιο Αγρινίου.

3:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις σχολές του ΟΑΕΔ.

7:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα παρευρεθεί στην πικετοφορία που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Αγρινίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ

5:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.

7:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου, στη Νεάπολη. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής  Συσπείρωσης».

9:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Μαζί του θα περιοδεύσει ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

12:00 μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το τραγικό δυστύχημα στα
Τέμπη.

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας.

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΗ

10:00 πμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

10:30 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε σχολεία του Αγρινίου και θα συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς.

1:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «WESTLAND FRUITS», στη Γουριά Μεσολογγίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε εμπορικά καταστήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στο Αγρίνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΗ

10:30 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θα περιοδεύσει στα χωριά Θύριο και Μοναστηράκι. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης και η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Παναιτώλιο και το Καινούργιο Τριχωνίδας.

Γ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ