ΚΚΕ Aιτωλοακαρνανίας: Το πρόγραμμα των ομιλιών και των συγκεντρώσεων

Ενόψει των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ παρουσιάζει το πρόγραμμα ομιλιών στην Αιτωλοακαρνανία

afisa_kke

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτικό άνοιγμα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9η Ιούνη.

Το πρόγραμμα των ομιλιών, και συγκεντρώσεων των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Τρίτη 14 Μάη:
- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Λουτρό Αμφιλοχίας με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Σάββατο 18 Μάη:
- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, με ομιλητή το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Κυριακή 19 Μάη
- Στις 11:00 πμ, εκδήλωση στο Αγρίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τίτλο: «Η Τοπική Διοίκηση, κρίκος στην εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ΚΚΕ βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της πολιτικής!». Θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας & Δήμαρχος Πατρέων και ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
- Στις 11:30 π.μ., συγκέντρωση στο Θέρμο, με ομιλητή το Γιάννη Καρναβιά, μέλος της ΕΠ Δυτική Ελλάδας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.
- Στις 11:30 π.μ., συγκέντρωση στο Μύτικα, με ομιλητές τη Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον Αλέξανδρο Παγώνη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόκκαλης υπέρ Τσίπρα και κατά ΣΥΡΙΖΑ: Συνταρακτικό να τον ξεχνούν στην ανακοίνωση για τις Πρέσπες

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι τομή στον ιστορικό χρόνο και έχει ονοματεπώνυμο αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο γραμματέας του «Κόσμου»