ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚΚΕ: Ερώτηση στη Βουλή για την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ Παναιτωλίου Αιτωλοακαρνανίας

ΚΚΕ: Ερώτηση στη Βουλή για την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ Παναιτωλίου Αιτωλοακαρνανίας

ΚΚΕ: Ερώτηση στη Βουλή για την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ Παναιτωλίου Αιτωλοακαρνανίας

Ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Νίκος Καραθανασόπουλος για το ζήτημα των ΕΛΤΑ Παναιτωλίου θίγοντας το θέμα της υπολειτουργίας του και ζητώντας τη λήψη μέτρων. 

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

“Το υπάρχον υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα τη δημιουργία σοβαρότατων προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού και κυρίως αυτών που λόγω μεγάλης ηλικίας ή άλλων προβλημάτων, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο. Υπάρχει διάχυτη ανησυχία, πώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα, βρίσκεται λίγο πριν το κλείσιμο του.

Στην κατάσταση αυτή είναι μεταξύ των άλλων είναι συντείνει και το πρόσφατο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που εφάρμοσαν τα ΕΛΤΑ, με αποτέλεσμα και άλλα περιφερειακά υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας να υπολειτουργούν (π.χ. Κατούνα, Θέρμο).

Όλα αυτά, είναι αποτελέσματα των κυβερνητικών πολιτικών σχεδιασμών, επιβαρύνουν δραματικά την καθημερινότητα του λαού και κυρίως αυτών που ζουν στην περιφέρεια, με χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο, που ήδη βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Ερωτάται ο κ Υπουργός, σε τι μέτρα προτίθεται να προβεί, προκειμένου να στελεχωθεί πλήρως και να παραμείνει το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας ενεργό εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής”.

Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα απαντήσεις που δεν έλαβα», είπε η Ιωάννα έξω από το δικαστήριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr