ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚΚΕ- Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών και δημάρχων του κόμματος

ΚΚΕ- Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών και δημάρχων του κόμματος

ΚΚΕ- Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών και δημάρχων του κόμματος

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων βουλευτών και δημάρχων του ΚΚΕ στο νομό:

Σάββατο 1 Απρίλη

7 μ.μ.: Ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στο νομό, θα μιλήσει στο Μεσολόγγι, σε σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (αντιπεριφέρεια).

Κυριακή 2 Απρίλη

Από τις 11 π.μ.: Ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στο νομό, θα περιοδεύσει στα χωριά του Ινάχου του Δήμου Αμφιλοχίας, από κοινού με την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτή και Δήμαρχο Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

7 μ.μ.: Ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στο νομό, θα περιοδεύσει στην Κατούνα, από κοινού με τον Νώντα Μωραΐτη, υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δευτέρα 3 Απρίλη

7 μ.μ.: Ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στο νομό, θα μιλήσει στο Στράτο του Δήμου Αγρινίου στο καφέ του Γιάννη Γκάπου. Θα χαιρετίσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΧΥΤΑ Στράτου: Κανένα πρόστιμο, λέει η Περιφέρεια

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ