ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚΚΕ: Στο Αγρίνιο την Τετάρτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Κάλεσμα συμμετοχής από τον Νίκο Παπαναστάση

ΚΚΕ: Στο Αγρίνιο την Τετάρτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Κάλεσμα συμμετοχής από τον Νίκο Παπαναστάση

ΚΚΕ: Στο Αγρίνιο την Τετάρτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Κάλεσμα συμμετοχής από τον Νίκο Παπαναστάση

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση με ομιλητή τον γενικό γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Αγρίνιο απευθύνει ο βουλευτής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Παπαναστάσης.

“Όλοι χωράνε και μπορούν να πάρουν θέση πλάι στο ΚΚΕ!”, τονίζει ο βουλευτής του ΚΚΕ σε γραπτή του δήλωση, εν όψει της επίσκεψης Κουτσούμπα το απόγευμα της Τετάρτης (18.12)

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παπαναστάση:

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου επισκέπτεται την Αιτωλοακαρνανία και θα μιλήσει στο Αγρίνιο, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στις 7μμ. ενώ η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνεστίαση-γλέντι στην αίθουσα «Πιθάρι», στις 9μμ.

Είναι ευκαιρία εργαζόμενοι, μικροεπαγγελματίες, αγρότες και κτηνοτρόφοι, νέοι και γυναίκες του νομού μας, να ακούσουν από πρώτο χέρι την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Είναι ευκαιρία να ακούσουν ολοκληρωμένα τις προσπάθειες ανάδειξης των προβλημάτων του νομού μας, που έκανε το ΚΚΕ, την άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση, για να λυθούν.

Στην κέντρο της προσπάθειας αυτής βρέθηκαν:

  • οι συνθήκες δουλειάς και ζωής χιλιάδων εργαζομένων του νομού σε διάφορους κλάδους,
  • τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι καθώς και οι μικροί ΕΒΕ του νομού,
  • η απαράδεκτη, τραγική και επικίνδυνη απαξίωση των δύο νοσοκομείων (Αγρινίου και Μεσολογγίου) που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει,
  • η καταστροφική για το περιβάλλον και τους κατοίκους του Ξηρομέρου επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, και κυρίως αγνοώντας απόλυτα τους κατοίκους της περιοχής αυτής, με το σύνολο των κομμάτων, πλην ΚΚΕ, ντροπιαστικά να πειθαρχούν στις προτροπές των επιχειρηματιών του κλάδου.

Σε όλα αυτά και τόσα άλλα ζητήματα, ο λαός του νομού, βρήκε αποκούμπι το ΚΚΕ, με ερωτήσεις, αναφορές φορέων του στη Bουλή κ.α., με την έντονη δραστηριότητα των μελών και στελεχών του, στους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος του νομού.

Το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης – όποια κι αν είναι αυτή – το ξέρουμε και θα είναι αντιλαϊκό. Η πείρα απέδειξε ότι η σταθερότητά τους, σημαίνει αστάθεια για το λαό.

Η σταθερότητα για τον λαό προϋποθέτει δυνατό ΚΚΕ, δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα και ταυτόχρονα αδύναμες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Γυρίζουμε την πλάτη σε επίδοξους –παλιούς και νέους– κυβερνητικούς «σωτήρες» και «προστάτες», κάνοντας πράξη το σύνθημα «ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής».

Όλοι παίρνουμε μέρος στη συγκέντρωση, ακόμα κι αν υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες, ακόμα κι αν δε συμφωνείτε σε όλα μαζί μας.

Όλοι χωράνε και μπορούν να πάρουν θέσει πλάι στο ΚΚΕ!

ΚΥΣΕΑ: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για ακόμα έναν χρόνο ο Κωνσταντίνος Φλώρος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ