ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο“Το Κίτρινο Μπλουζάκι”: Μελωδίες του Κ. Σαμψών στην ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

“Το Κίτρινο Μπλουζάκι”: Μελωδίες του Κ. Σαμψών στην ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

“Το Κίτρινο Μπλουζάκι”: Μελωδίες του Κ. Σαμψών στην ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

Η ταινία μικρού μήκους “Το Κίτρινο Μπλουζάκι” έκανε πρεμιέρα στο 2ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου, που πραγματοποιήθηκε 24-26 Ιουνίου 2022 και απέσπασε θετικές κριτικές και σχόλια από τους θεατές.

Είναι μια παραγωγή του “Ανοικτού Θεάτρου Αγρινίου” σε σενάριο-σκηνοθεσία Λάζαρου Τσόλκα και μουσική του Κωνσταντίνου Σαμψών.

Tα γυρίσματα της ταινίας με συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών και ηθοποιών από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του Αγρινίου και στη λίμνη Τριχωνίδα, με σκοπό να αναδειχτούν και να μείνουν γλυκιά ανάμνηση σε όλους!

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Ειρήνη Ανωγιάτη και ο Βασίλης Τζουβάνος. Συμμετέχουν επίσης και η Αγγελική Λανάρα, η Μαρία Χουλιάρα, ο Παύλος Μπεκούλης και πολλοί ακόμα σε δευτερεύοντες ρόλους.

Το κεντρικό ομότιτλο τραγούδι της ταινίας με ελληνικούς στίχους το ερμηνεύει ο Βασίλης Κουσαρίδας και η Γεωργία Τριανταφύλλου.

Μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ εδώ:

Μπορείτε να ακούσετε επίσης και τις υπόλοιπες μουσικές συνθέσεις που περιλαμβάνονται στην ταινία στο παρακάτω βίντεο:

Μερικοί από τους συντελεστές και εικονολήπτες της ταινίας:

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους:

 

1ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου – Φάρος Μύτικα» τον Αύγουστο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ