ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΗ Κίνηση πολιτών ”ΔΡΩ” στο Δήμαρχο Μεσολογγίου για την διαδρομή φύσης και πολιτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Κίνηση πολιτών ”ΔΡΩ” στο Δήμαρχο Μεσολογγίου για την διαδρομή φύσης και πολιτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Κίνηση πολιτών ”ΔΡΩ” στο Δήμαρχο Μεσολογγίου για την διαδρομή φύσης και πολιτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε συνέχεια των συναντήσεων των στελεχών της «ΔΡΩ-Κίνησης πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία» με τους δημάρχους του νομού μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Αυγούστου 2018 συνάντηση, στο δημαρχείο Μεσολογγίου, με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και φιλικό. Στη συνάντηση ο δήμαρχος διαβεβαίωσε για την θέλησή του  και τόνισε την αποφασιστικότητα του να βοηθήσει την προσπάθεια για ένταξη του έργου της «Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού νομού Αιτωλοακαρνανίας”, το οποίο προτείνει το σωματείο Διάζωμα και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να πεισθεί ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας να εντάξει το έργο αυτό στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ.  Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της κίνησης ΔΡΩ μας έχουν συναντηθεί με τους δημάρχους Αγρινίου και  Ναυπακτίας για το θέμα αυτό. Τις επόμενες ημέρες η ΔΡΩ θα ανακοινώσει την επόμενη κίνηση της για την περαιτέρω προώθηση του θέματος.

dro-karapanos

Ναύπακτος: Στις 25 Αυγούστου το Lepanto Evening Run!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ