ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘα ελαφρύνει η κίνηση από Παναγοπούλου σε Χαριλάου Τρικούπη;

Θα ελαφρύνει η κίνηση από Παναγοπούλου σε Χαριλάου Τρικούπη;

Θα ελαφρύνει η κίνηση από Παναγοπούλου σε Χαριλάου Τρικούπη;

Όσοι κινούνται στο κέντρο του Αγρινίου από την οδό Παναγοπούλου προς το Σιντριβάνι προς την οδό Χαριλάου Τρικούπη και μέχρι την Μακρή, ξέρουν καλά ότι όταν βρέχει αλλά και την ώρα που σχολάνε τα καταστήματα και τα φροντιστήρια η κίνηση είναι εξωφρενική για Αγρίνιο. Το ίδιο και μέσα στις γιορτές.

Λόγω των έργων για τον πεζόδρομο της οδού Βότση αυτές τις μέρες η κατάσταση είναι εξαιρετικά… αγχωτική, αφού υπάρχουν στιγμές μέσα στην μέρα που χρειάζεσαι από την κάθοδο της Γρίβα μέχρι το Σιντριβάνι ακόμη και 15 λεπτά για λίγα μέτρα!

Οι πεζόδρομοι είναι αναγκαίοι αλλά η Βότση ως σκέτος πεζόδρομος κόβει την πόλη στα δύο. Υπάρχουν, πάντως, κάποιες φήμες που λένε ότι ίσως γίνει η…κίνηση ώστε να περιοριστεί η κίνηση! Δεν είναι κάτι τελεσίδικο αλλά φαίνεται πως κυκλοφορεί το σενάριο αυτό. Τρόποι υπάρχουν, όπως να μπορεί να περνάει ένα αυτοκίνητο και ίσως όχι όλες τις ώρες της μέρας, στην Καρδίτσα π.χ. υπάρχουν πολλοί τέτοιο “ήπιοι” δρόμοι.

Από την άλλη, ίσως έχει ωριμάσει και η ιδέα η Πάνου Σούλου να μην έχει άνοδο αφού μόνο επιβαρύνει και δεν εξυπηρετεί σε τίποτε. Ενώ αν είναι κάθοδος θα αποφορτίζει την πολύπαθη γωνία με την Παναγοπούλου.

Για να δούμε, είναι εμφανές πάντως ότι άπαντες έχουν καταλάβει πως η κατάσταση λόγω ενός δρόμου δεν μπορεί να θυμίζει την λεωφόρο Κηφισού το μεσημέρι!

Εφημερίδα Συνείδηση

Ναύπακτος: Βρέθηκε νεκρός ο Παναγιώτης Κυριαζής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ