ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΚίνδυνος αναστολής πληρωμών για τους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά αν δεν αναρτήσουν έγκαιρα «Πολύγωνο Εξαιρουμένου Σταθμού»

Κίνδυνος αναστολής πληρωμών για τους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά αν δεν αναρτήσουν έγκαιρα «Πολύγωνο Εξαιρουμένου Σταθμού»

Κίνδυνος αναστολής πληρωμών για τους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά αν δεν αναρτήσουν έγκαιρα «Πολύγωνο Εξαιρουμένου Σταθμού»

Από το εξειδικευμένο γραφείο weplan λάβαμε την εξής γνωστοποίηση:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΡΑΕ, σε εφαρμογή του ν.4951/2022, η προθεσμία ανάρτησης των πολυγώνων των σταθμών, καθώς και προσκόμισης της Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρουμένου Σταθμού στον Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. ή στον ΔΕΔΔΗΕ παρατείνεται μέχρι την 31η Μαρτίου 2023.

Στο γραφείο μας, έχοντας αντιληφθεί την έλλειψη ενημέρωσης των παραγωγών, αναλαμβάνουμε την ενημέρωσή τους αλλά και την καταχώρηση των πολυγώνων υπεύθυνα, αξιόπιστα αλλά και σε λελογισμένο κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

Συνιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των παραγωγών στο ως άνω ζήτημα, διότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον ν.4951: […] Σε περίπτωση μη προσκόμισης της ανωτέρω Βεβαίωσης, αναστέλλεται η καταβολή αποζημίωσης ή η λειτουργική ενίσχυση στο πλαίσιο των σχετικών συμβάσεων με τη Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε. ή την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. […]

Πηνελόπη Σιδηρά, τηλ.επικ.6974 198307

Πηγή: energypress.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ