ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαραπολιτικαΚινδύνεψε ο Δήμαρχος Αγράφων – Το αυτοκίνητό του “κρεμάστηκε” σε γκρεμό!

Κινδύνεψε ο Δήμαρχος Αγράφων – Το αυτοκίνητό του “κρεμάστηκε” σε γκρεμό!

Κινδύνεψε ο Δήμαρχος Αγράφων – Το αυτοκίνητό του “κρεμάστηκε” σε γκρεμό!

Κινδύνεψε να φύγει με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης σε διαδρομή του προς το χωριό Κέδρα. Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν ..είχε Άγιο ,καθώς το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ευχαριστεί θερμά αυτούς που τον βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από το σημείο.
Βέβαια αυτοί οι άνθρωποι σε αυτά τα απομακρυσμένα χωριά “κρατούν Θερμοπύλες” και είναι αναγκασμένοι να ζούνε έτσι και να επιβιώνουν μόνοι τους αφού η Πυροσβεστική και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες είναι κάποιες αρκετές ώρες μακριά..

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Δημάρχου πάνε και έρχονται και τον προτρέπουν μάλιστα να φτιάξει και ένα Εικονοστάσι. Βέβαια να γίνει το Εικονοστάσι αλλά να γίνουν και οι δρόμοι.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αγράφων:

“Τελικά τα πραγματικά κομάντο είναι δίπλα μας…. Σιμά, κοντά ήταν το ρέμα χθες  βράδυ. Καθοδόν προς τα Κέδρα κλήθηκα να πάω να δω από κοντά,  σε απομακρυσμένο από το χωριό  σπίτι,  ζημιές που προκλήθηκαν από το πρόσφατο σεισμό.  Έτσι και έκανα παίρνοντας το κατηφορικό χωματόδρομο. Λίγο η απροσεξία η δική μου, λίγο η βροχή, ο  κακός χωματόδρομος, το σούρουπο  και η γλίτσα έβγαλαν το  αυτοκίνητο εκτός δρόμου, να κρέμεται στο γκρεμό. Κι ενώ ήμουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ήρθε ο Βασίλης ο Μερμίγκης και σε χρόνο μηδέν,  βρήκε ιμάντες και έδεσε το αυτοκίνητο σε ένα δέντρο για να μην πάει στο ρέμα  και με άλλους ιμάντες  με τράβηξε και με απεγκλώβισε. Εδώ που ζω είμαι μόνιμα προετοιμασμένος μου είπε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη για τη βοήθεια και  στα αδέλφια Παναγιώτη και Αλέκα Μερμίγκη που  επίσης βοήθησαν.”

dytikievritania,gr

Ναύπακτος: Δείτε το Β’ μέρος από το οδοιπορικό της εκπομπής του Νίκου Μάνεση (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr