ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚΙΝΑΛ: Υπέρ της ανανέωσης στο ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Ανδρουλάκης – Τι ανέφερε στον Γιώργο Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της ανανέωσης στο ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Ανδρουλάκης – Τι ανέφερε στον Γιώργο Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της ανανέωσης στο ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Ανδρουλάκης – Τι ανέφερε στον Γιώργο Παπανδρέου

Μέσω τηλεδιάσκεψης και σε καλό κλίμα συζήτησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία,  με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναγνώρισε το ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και επεσήμανε την ανάγκη ενότητας της παράταξης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες συνεργατών του ευρωβουλευτή, ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει στον πρώην πρωθυπουργό ότι η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματος, το μέλλον της παράταξης και της χώρας. “Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας”,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η διαπίστωση αυτή, όπως είναι φυσικό, ερμηνεύεται ως ξεκάθαρο μήνυμα του κ. Ανδρουλάκη για παραμονή στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

*Φωτογραφία αρχείου

Σπ. Λιβανός από τις πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας: Οι αποζημιώσεις θα είναι άμεσες και δίκαιες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr