ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚΙΝΑΛ: Οριστικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές

ΚΙΝΑΛ: Οριστικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές

ΚΙΝΑΛ: Οριστικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές

Τι ανέφερε η Επιτροπή Δεοντολογίας στην ανακοίνωσή της

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής, η ΕΔΕΚΑΠ, τοποθέτησε τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής του κόμματος στις προαναγγελθείσες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με την απόφασή αυτή, λοιπόν, η οποία ήταν ομόφωνη, όπως αναφέρεται, οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την 5η και τη 12η Δεκεμβρίου, σε συμφωνία και με τη βούληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.).

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ».

Οι εκλογές από τις οποίες «θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα και ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, την οποία συγκάλεσε για τη Δευτέρα.

newsbest.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Έφη Κακαράντζουλα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →