ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΒ. Κικίλιας από Αμφιλοχία: “Είμαστε σε μια σκληρή προεκλογική περίοδο, τους χρειαζόμαστε όλους” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Β. Κικίλιας από Αμφιλοχία: “Είμαστε σε μια σκληρή προεκλογική περίοδο, τους χρειαζόμαστε όλους” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Β. Κικίλιας από Αμφιλοχία: “Είμαστε σε μια σκληρή προεκλογική περίοδο, τους χρειαζόμαστε όλους” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας. Επίσημος προσκεκλημένος ο Βουλευτής Α Αθήνας και Τομεάρχης Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας ερχόμενος απευθείας από Αθήνα με πολύ καλή διάθεση χαιρέτησε προσωπικά όλους τους παρευρισκόμενους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των ψηφοφόρων του κόμματος ακόμη και των δυσαρεστημένων που για κάποιο λόγο έφυγαν από το κόμμα, ώστε η ΝΔ ενωμένη να οδεύσει προς τις κρίσιμες όπως τις χαρακτήρισε τετραπλές κάλπες του 2019.
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Στύλιος, Μάριος Σαλμάς, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλειος Φεύγας, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, Ιωαννίνων, μέλη πολιτικής επιτροπής κ.α.

e-maistros.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr