ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚέρκυρα- Απίστευτη καταγγελία: Ανάγκασαν μητέρα και γιο με ειδικές ανάγκες να αποβιβαστούν από το πλοίο

Κέρκυρα- Απίστευτη καταγγελία: Ανάγκασαν μητέρα και γιο με ειδικές ανάγκες να αποβιβαστούν από το πλοίο

Κέρκυρα- Απίστευτη καταγγελία: Ανάγκασαν μητέρα και γιο με ειδικές ανάγκες να αποβιβαστούν από το πλοίο

Απάνθρωπη συμπεριφορά καταγγέλλει μία γυναίκα που ανήμερα της Παναγιάς επιβιβάστηκε σε πλοίο από την Κέρκυρα με προορισμό τους Παξούς. Μαζί της ήταν και ο γιος της, άτομο με ειδικές ανάγκες.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας έχει στη διάθεση του το thebest.gr, ξαφνικά, την επισκέφθηκε ο μηχανικός του πλοίου, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρνήθηκε να της πει το όνομα του, και την διέταξε, όπως τονίζει, εκείνη και ο γιός της να κατέβουν από το πλοίο, στο λιμάνι της Λευκίμμης,  καθώς ο γιος της μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, καθώς δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, και νομίζοντας ότι είναι στην πόλη της Λευκίμης, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί τελικά στη μέση του… πουθενά και να υποβληθεί, μαζί με το γιο της, σε μία τεράστια ταλαιπωρία, οικονομική ζημιά αλλά και μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ο καπετάνιος του πλοίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όπως αναφέρει μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο κόντεψαν να πάθουν ηλίαση ενώ η γυναίκα πλήρωσε και 70 ευρώ ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα ΜΜΕ.

thebest.gr

Ορεινός Βάλτος: Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά μέσα εκδηλώσεις μνήμης για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr