Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης "Οδυσσέας" στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης "Οδυσσέας" στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου Τη Δευτέρα 15/2 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο χώρο του σχολείου (με τίτλο «Συναντώντας τον ΟΔΥΣΣΕΑ») από τους Ψυχολόγους  κκ. Μπαζάκα Αρετή και Λουκίδη Χαράλαμπο

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης "Οδυσσέας" στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας “Οδυσσέας” πραγματοποίησε δύο δράσεις στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Τη Δευτέρα 15/2 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο χώρο του σχολείου (με τίτλο «Συναντώντας τον ΟΔΥΣΣΕΑ») από τους Ψυχολόγους  κκ. Μπαζάκα Αρετή και Λουκίδη Χαράλαμπο  που απευθύνθηκε σε ομάδα τριάντα ενήλικων μαθητών και αφορούσε θέματα που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία (συναισθήματα, διαφορετικότητα, άγχος, εξαρτήσεις, αυτοεκτίμηση κ.α)

Την Τετάρτη 22/2 πραγματοποιήθηκε παιδαγωγική συνάντηση της Ψυχολόγου δρ. Δημητρίου Αθανασίας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας (στα πλαίσια του προγράμματος του ΟΔΥΣΣΕΑ με τίτλο «Mαζί  εξ’ αγχιστείας») για θέματα επιστημονικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και τη διαχείριση πρακτικών δυσκολιών και θεμάτων που αφορούν στο σχολείο.

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί το Κέντρο Πρόληψης ΟΔΥΣΣΕΑΣ για τις πολύ χρήσιμες Δράσεις που πραγματοποίησε.

Η ομάδα του Παναιτωλικού στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου!