ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚέντρο Υγείας Αγρινίου: Παρέλαβε οφθαλμολογικό εξοπλισμό που δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος

Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Παρέλαβε οφθαλμολογικό εξοπλισμό που δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος

Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Παρέλαβε οφθαλμολογικό εξοπλισμό που δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος

Σε μία σημαντική δωρεά οφθαλμολογικού ιατρικού εξοπλισμού προχώρησε ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου προς το κέντρο Υγείας Αγρινίου. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Νικόλαος Μπρούτας παρέδωσε τον εξοπλισμό στον Διευθυντή του Κέντρου κ. Βασίλειο Σκορδά.

Ο κ. Μπρούτας υπογράμμισε το γεγονός της πολύχρονης παρουσίας και ταυτόχρονης προσφοράς του Ομίλου προς την τοπική κοινωνία, η οποία συνεχίζεται σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε. Ο διευθυντής αποδέχτηκε την δωρεά και στο πρόσωπο του κ. Μπρούτα ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Ροταριανού Ομίλου.

Παρόντες στη σεπτή τελετή ήταν ο γραμματέας του Ομίλου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, τ. διευθυντής του Κέντρου Υγείας , ο ταμίας του Ομίλου κ. Μάκης Γιαννόπουλος  και η υποδιευθύντρια του Κ.Υ.Α. κ. Ντίνα Παπακωνσταντίνου-Σιδέρη.

“Σημειώνουμε εδώ ότι εμπνευστής και κύριος υλοποιητής της δωρεάς ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Ρήγας, ένα από τα αρχαιότερα μέλη του Ομίλου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε εδώ και δεκαετίες και σκοπό έχει την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο πάντοτε μέσα στα πλαίσια ευγενούς και υγιούς ήθους”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού την Κυριακή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr