ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚέντρο Αθηνών: Στο σφυρί μέρος του κτιρίου που στεγάζει το πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς

Κέντρο Αθηνών: Στο σφυρί μέρος του κτιρίου που στεγάζει το πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς

Κέντρο Αθηνών: Στο σφυρί μέρος του κτιρίου που στεγάζει το πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς

Το κατώφλι των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πέρασε το Κέντρο Αθηνών, ένα από τα δημοφιλέστερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Το μαγαζί, που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, κυρίως αυτών που “υπηρετούν” το λαϊκό ρεπερτόριο, έχει μπλεχτεί στα δίχτυα της πλατφόρμας.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της εταιρείας Villa Επιχειρήσεις Εστίασης και Ψυχαγωγίας, η οποία συστάθηκε το 2015 και έχει έδρα στην οδό Τζαφέρη στον αριθμό 11, όπου στην ίδια διεύθυνση εμφανίζεται να στεγάζεται επίσης ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί ότι βασικοί εταίροι της συγκεκριμένης εταιρείας φέρεται να είναι η Salem Management με ποσοστό συμμετοχής 40% και η TJ Ventures με ποσοστό συμμετοχής 60% ενώ στο αρχικό σχήμα συμμετείχε και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος, ο οποίος, ωστόσο, πριν μερικά χρόνια, μεταβίβασε στην TJ Ventures το ποσοστό που κατείχε στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου 2023 – εφόσον δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας – να γίνει προσπάθεια εκποίησης ηλεκτρονικά για το ποσοστό 33,3% του ακινήτου που βρίσκεται στην Πειραιώς και στεγάζει το νυχτερινό κέντρο, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί στέκι για τους φίλους της λαϊκής μουσικής.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη διαδικασία του πλειστηριασμού δεν επισπεύδει κάποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή κάποια εταιρεία διαχείρισης ληξιπρόθεσμων δανείων, αλλά η διαφημιστική εταιρεία Politis Out of Home. Το σφυρί αναμένεται να χτυπήσει για το 33,3% ενός οικοπέδου, άρτιου και οικοδομήσιμου, το οποίο έχει έκταση 271 τ.μ..

Στην εν λόγω έκταση, η οποία βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο, το οποίο περιβάλλεται από τις οδούς Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη, Ανδρονίκου και Τζαφέρη και στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς στην αριθμό 144 και Πέτρου Ράλλη στην περιοχή Γκάζι στην Αθήνα, έχει κατασκευαστεί μια οικοδομή, η οποία αποτελείται από ισόγειο, το οποίο έχει επιφάνεια 213,6 τ.μ., από πρώτο όροφο, επιφάνειας 191,65 τ.μ. και δεύτερο όροφο που έχει επιφάνεια 131,75 τ.μ..

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, το συγκεκριμένο κτίριο λειτουργεί σαν κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ενώ το ποσό της απαίτησης ανέρχεται στις 69.890 ευρώ. Τέλος, να σημειωθεί ότι για το 33,3% του εν λόγω ακινήτου, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 646.000 ευρώ.

Πηγή: capital

«Καμπανάκι» από Λουκίδη για τις ιώσεις: Θα θυμηθούμε εποχές 2017-2018

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ