Κέιτ Μίντλετον: Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο φουντώνουν – Στο μικροσκόπιο φωτογραφία του Γουίλιαμ στις 11 Μαρτίου

Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, στις 25 Δεκεμβρίου, το αυστραλιανό δίκτυο 7 News παραθέτει όλες τις σημαντικές ημερομηνίες των τελευταίων…

gifnuxkbkaajsna

Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, στις 25 Δεκεμβρίου, το αυστραλιανό δίκτυο 7 News παραθέτει όλες τις σημαντικές ημερομηνίες των τελευταίων μηνών, αφήνοντας να αιωρούνται θεωρίες συνωμοσίας. Δείχνοντας φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον με δεμένα τα δύο δάχτυλα του χεριού της πριν από λίγο καιρό, αλλά και εκείνη μέσα στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της που συζητήθηκε πολύ.

Στο μικροσκόπιο τίθεται ωστόσο μια θολή φωτογραφία με ημερομηνία 11 Μαρτίου. Παπαράτσι απαθανάτισε τον Γουίλιαμ σε ένα αυτοκίνητο που κάθεται δίπλα σε κάποια, η οποία ίσως είναι ή ίσως δεν είναι η Κέιτ.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γίνεται λόγος ακόμη και για ρήξη στο ζευγάρι λόγω απιστίας.

Το Βασίλειο είναι σε αναταραχή από την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον. Τώρα, λαγωνικά του διαδικτύου εκτιμούν ότι η απουσία της Κέιτ, ίσως είναι συνδεδεμένη με πιθανή εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ και μελλοντικού Βασιλιά της Αγγλίας, είπε ρητά ο παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ.

Εκτενές είναι το ρεπορτάζ και για το διάστημα νοσηλείας της. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες δεν υπάρχουν αναφορές για επισκέψεις από τους γονείς της, τα αδέρφια της ή τα παιδιά της. . Ο Βασιλιάς Κάρολος επισκέπτεται την Κέιτ στο νοσοκομείο, ακόμη όμως δεν υπάρχει ενημέρωση για επισκέψεις από τα παιδιά, τους γονείς ή την οικογένειά της.

Ούτε οι προσπάθειες του Γουίλιαμ να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του έχουν βοηθήσει να διορθωθεί η εικόνα και το σίγουρο είναι πως το Παλάτι πρέπει να δώσει απαντήσεις λένε Βρετανοί δημοσιογράφοι. Κάτι που πιθανότατα δεν θα γίνει παρά μετά το Πάσχα, όταν και αναμένεται η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Μέχρι τότε στο χάσταγκ – «Που είναι η Κέιτ Μίντλετον», οι θεωρίες θα πληθαίνουν.

Πηγή: ertnews.gr