ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚεφαλόβρυσο Αιτωλικού: Σήμερα η “3η Γιορτή Ελιάς» με μουσική, χορευτικά και …ελιομεζέδες!

Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού: Σήμερα η “3η Γιορτή Ελιάς» με μουσική, χορευτικά και …ελιομεζέδες!

Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού: Σήμερα η “3η Γιορτή Ελιάς» με μουσική, χορευτικά και …ελιομεζέδες!

Για σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου έχει προγραμματισθεί από το Δήμο Μεσολογγίου η “3η Γιορτή Ελιάς” στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος για τις εκδηλώσεις

“Το ευλογημένο δέντρο της ελιάς, όπου εδώ και αιώνες ευδοκιμεί και καλλιεργείται στον τόπο μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία μας, την θρησκεία μας, την παράδοση μας.

Η ελιά προσφέρει απλόχερα τους καρπούς της, εξασφαλίζει σε όσους ασχολούνται μαζί της ένα ικανοποιητικό εισόδημα και συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική και ευρύτερα στην εθνική μας οικονομία.

Στο ξεκίνημα της νέας εσοδείας θα γιορτάσουμε εδώ στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε όγκο παραγωγής ελιάς Καλαμών στη χώρα μας, οργανώνοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 τη «3η Γιορτή Ελιάς» στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με ζωντανή μουσική, τα χορευτικά του Δήμου μας και να απολαύσουμε ελιομεζέδες.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με υπευθυνότητα για την ασφάλεια όλων, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες από την Πολιτεία”.

Κορονοϊός: Μέχρι 20 Οκτωβρίου οι αποφάσεις για παρελάσεις – Στο «μικροσκόπιο» κάθε εκδήλωση ως τα Χριστούγεννα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr