ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚεχαγιόγλου: H 35χρονη αρνείται την εμπλοκή της – Θα έλεγα πως είναι διαταραγμένη ψυχολογικά

Κεχαγιόγλου: H 35χρονη αρνείται την εμπλοκή της – Θα έλεγα πως είναι διαταραγμένη ψυχολογικά

Κεχαγιόγλου: H 35χρονη αρνείται την εμπλοκή της – Θα έλεγα πως είναι διαταραγμένη ψυχολογικά

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης φερόμενης ως δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε στο LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο για τις πρώτες επικοινωνίες του μαζί της.

Όπως τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου την επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα όταν πήρε στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας.

«Είναι μια σύνθετη υπόθεση. Είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της», υπογράμμισε. Παράλληλα συμπλήρωσε πως “αφού άρνηση εμπλοκής, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία της υπεράσπισής της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω».

«Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, κι όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις.

Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός. Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον.Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή”, τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ακόμη ανέφερε οτι “δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα. Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό. Οι ψυχοσικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί»

newsit.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr