ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚΕΑ – επίδομα στέγασης: Πήρε 3 μήνες παράταση η καταβολή

ΚΕΑ – επίδομα στέγασης: Πήρε 3 μήνες παράταση η καταβολή

ΚΕΑ – επίδομα στέγασης: Πήρε 3 μήνες παράταση η καταβολή

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, παρατείνεται για 3 μήνες η ισχύς των αποφάσεων που έλαβε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου για το επίδομα στέγασης και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Για τρεις μήνες ακόμα παρατείνονται η καταβολή για το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ή αλλιώς γνωστό ως ΚΕΑ και το επίδομα στέγασης, σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού παρατείνεται για 3 μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων, χωρίς να απαιτείται να είναι παρόντες οι δικαιούχοι στους Δήμους ή στα κέντρα κοινότητας. Η τρίμηνη παράταση που δίνεται αφορά τα προγράμματα «Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και «επίδομα στέγασης» στις περιπτώσεις που, λόγω λήξης της ισχύος τους, απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης των δικαιούχων κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2021.

Παρακάτω αποτυπώνονται ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται και ο μήνας επανυποβολής, υπολογίζοντας τη νέα τρίμηνη παράταση:

Μήνας έγκρισης Μήνας επανυποβολής, μετά τις παρατάσεις

Μάιος 2020 ή Αύγουστος 2020: Μάιος 2021
Ιούνιος 2020 ή Σεπτέμβριος 2020: Ιούνιος 2021
Ιούλιος 2020 ή Οκτώβριος 2020: Ιούλιος 2021

ethnos.gr

Χαράλαμπος Γώγος: «Με μέτρα και το καλοκαίρι» – Ανησυχία για τις μεταλλάξεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr