ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΒασίλης Καζούλης: “Πάθαινα κάτι περίεργα, τότε έπαθα μια φοβία και ταράχτηκα” (βίντεο)

Βασίλης Καζούλης: “Πάθαινα κάτι περίεργα, τότε έπαθα μια φοβία και ταράχτηκα” (βίντεο)

Βασίλης Καζούλης: “Πάθαινα κάτι περίεργα, τότε έπαθα μια φοβία και ταράχτηκα” (βίντεο)

Με αφορμή την καλλιτεχνική του επιστροφή με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Αλεξάνδρα Κόνιακ, ο Βασίλης Καζούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4 και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδοποιός δικαιολογήθηκε τα διαστήματα που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το τραγούδι »

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα μικρά κενά της καλλιτεχνικής του παρουσίας, ο Βασίλης Καζούλης παραδέχθηκε πως «πάθαινα κάτι περίεργα. Δηλαδή θυμάμαι μια εποχή που γινόταν πανικός και το τηλέφωνο χτυπούσε κάθε πέντε λεπτά΄. Έπαθα μια φοβία εκεί, δηλαδή ταράχτηκα και είπα «δεν τα βγάζω πέρα». Έβαλα τον αυτόματο τηλεφωνητή και δεν ξανασήκωσα κανένα τηλέφωνο, τρόμαξα».

«Είναι συνηθισμένη η ερώτηση για την Φανή του τραγουδιού. Έχω βρει τον μπελά μου με αυτό το «ποια ήταν η Φανή;». Σίγουρα είχα ένα πρόσωπο στη σκέψη μου όταν έγραφα αυτό το τραγούδι. Σημασία όμως έχει ότι ήταν τόσο αυθόρμητο και τόσο εκ βαθέων, που λέμε, που έκανε αυτό έκανε».

«Το τραγούδι αυτό έχει εικόνες και από τη ζωή μου. Δηλαδή εγώ τότε ήμουν φοιτητής στην ΑΣΟΕ και πήγαινα με τους φίλους μου από τη Βικτώρια, όπου ήταν η ΑΣΟΕ, είτε στην Κηφισιά είτε στον Πειραιά και τα λοιπά» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Καζούλης σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: zappit.gr

Νόνη Δούνια: «Πριν μπω στο χειρουργείο, σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου»

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ