ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοKαζαντζής, Θεοδωρόπουλος και Κουρουμπλής το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Kαζαντζής, Θεοδωρόπουλος και Κουρουμπλής το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Kαζαντζής, Θεοδωρόπουλος και Κουρουμπλής το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Kαζαντζής, Θεοδωρόπουλος και Κουρουμπλής το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μετά δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Με 28 ψήφους ο Νίκος Kαζαντζής εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για την επόμενη διετία. Στη διαδικασία συμμετείχαν 38 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους, ενώ στην κάλπη για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  βρέθηκαν και 10 λευκά.

Στις δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα σήμερα προτάθηκαν επίσης από την μείζονα (Αγρίνιο Μπορείς) και την ελάσσονα(Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία) αντιπολίτευση για τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του γραμματέα αντίστοιχα οι Ν. Θεοδωρόπουλος και Δ. Κουρουμπλής.

Αμφότεροι ουσιαστικά επανεκλέχθηκαν, αφού προτάθηκαν εκ νέου από τις παρατάξεις τους για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

Από τη διαδικασία απείχε η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου διαφωνώντας με τις διατάξεις του νόμου που αναιρούν ουσιαστικά την απλή αναλογική και αποκλείουν τις μικρότερες παρατάξεις την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ Ν. Χριστοδουλίδης – Εκδήλωσε ενδιαφέρον για τις προεδρικές εκλογές του 2023

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ