ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαυστικό χιούμορ, αλλά και κλισέ από το Γ. Βαρεμένο για τον ανασχηματισμό

Καυστικό χιούμορ, αλλά και κλισέ από το Γ. Βαρεμένο για τον ανασχηματισμό

Καυστικό χιούμορ, αλλά και κλισέ από το Γ. Βαρεμένο για τον ανασχηματισμό

Ένας ανασχηματισμός ποτέ δεν αντιμετωπίζεται από την εκάστοτε αντιπολίτευση με αβρότητες. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που δεν ξεχνά τη δημοσιογραφική πένα με ένα μακροσκελές άρθρο σχολίασε τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με καυστικό χιούμορ ο Γ. Βαρεμένος σημείωσε μεταξύ άλλων : «Θα μπορούσε να ευχηθεί κανείς στον κ. Μητσοτάκη να τους εκατοστήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς και να τους εμβολιάσει για το κακό το μάτι. Τόσους άριστους συγκεντρωμένους δεν βρίσκεις ούτε σε χοροεσπερίδα του Χάρβαρντ. Τόχε πει ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται στα μαχαίρια με την αλήθεια, ότι το κυβερνητικό σχήμα θα είναι ολιγομελές και το έκανε πράξη. Για να χαρακτηρισθεί πλέον ένα υπουργικό συμβούλιο πολυμελές, θα πρέπει να ξεπεράσει τον αριθμό των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος».

Ωστόσο ο Γ. Βαρεμένος δεν απέφυγε και τα αντιπολιτευτικά τετριμμένα στο σχολιασμό του σημειώνοντας πως «πέρα από την ονοματολογία, που αποτελεί την ατραξιόν κάθε ανασχηματισμού, υπάρχει και η ωμή πραγματικότητα: Βαρειά η συγκυρία για να αλλάξουν την ατζέντα με αυτό το παίγνιο. Ο Μανωλιός φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς και διαθέτει πολλές επικοινωνιακές αλλαξιές. Το θέμα είναι να αναδειχθεί ότι, παρ’ όλα αυτά, ο βασιλιάς είναι γυμνός. Εύκολο; Καθόλου. Αναγκαίο; Οπωσδήποτε!»

Εφημερίδα Συνείδηση

Συνεχώς επίκαιρη η ανάγκη αντιπλημμυρικών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr